آیدا هرمزیان
متولد 1369
کارشناس ارشد زبان انگلیسی
از سال 1377 فلوت ریکوردر را نزد فرهود امیرانی با ساز سوپرانو آغازکرد و در ادامه ازکلاس های ترودی زیندر فلامکی نیز بهره برد.
از سال های بعد وارد گروه ریکوردر the song of sparrowبه سرپرستی خانم فلامکی شد. از سال 1380 فلوت ریکوردر التو را نیز فرا گرفت و همزمان به یادگیری پیانو نیز پرداخت.
اجرا در خانه موسیقی، اجرا در جشنواره جوان سال 1386، اجرا با ارکستر صدا و سیما به سرپرستی مصطفی کمال پورتراب نیز در رزومه کاری ایشان است.
از سال 1390 به طور رسمی به اموزش فلوت ریکوردر برای کودکان و بزرگسالان پرداخته و در کنارش با فلوت کلیددار نیز آشنا است.
بهره گیری از محضر اساتید فلوت ریکوردر ( سیلویا هینز_ آلمان) ، ( اشنایدر _ آلمان) و شرکت در فستیوال فلوت ریکوردر آلمان در سال 1397 و سرپرست گروه ریکوردر کلیسای آلمان نیز در سابقه ایشان است.
وی همچنین در زمینه موسیقی کودک فعالیت خود را با نگرش ارف شولوک با تاتر موسیقی ( ارزویی که نزدیک بود گم شود ) آغاز کرد و با گذراندن کورس معلمین تحت تعلیم سالزبورگ ( آدمک) وارد این عرصه شد.
هم اکنون با آموزشگاه موسیقی شمیم در زمنیه آموزش موسیقی کودک، آموزش فلوت و فلوت ریکوردر همکاری دارد.